Visie

Waarom Hendel

De naam Hendel is heel bewust gekozen. Het is een perfecte illustratie van hoe Hendel Bewindvoering mensen wil helpen: 

  • Met een deurhendel doet u deuren open die leiden tot een volgende of soms nieuwe ruimtes
  • Diezelfde deurhendel helpt u ook om deuren te sluiten en een ruimte en/of situatie achter u te laten. Uit het zicht, het doet er niet meer toe.
  • De Muurhendel geeft u houvast als u zelf niet meer zonder steun op eigen benen kunt staan. Als u zich eraan vasthoudt valt u niet meer om en als u om hoog wilt, dan is dit houvast van groot belang om op te kunnen staan.
  • De waterkraanhendel geeft u de mogelijkheid het water te laten druppelen, te laten stromen of een stortvloed te veroorzaken. Het water gebruikt u om: u zelf te reinigen, uw omgeving te reinigen en om te drinken. Het is van essentieel belang met welke snelheid het uit de leiding komt en voor welk doel.

Hendel wil voor u de deurhendel zijn die voor u in financieel opzicht naar de volgende fase helpt en nieuwe deuren voor u opent.

Natuurlijk ook de deurhendel die de deuren sluit van zaken die gesloten moeten worden. Omdat ik er wil zijn voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en die door de omstandigheden niet meer op eigen benen kunnen staan. Om hun financiën te regelen wil ik voor hen die muurhendel zijn waar ze zich aan vast kunnen houden om omhoog te komen en waar ze op kunnen vertrouwen. Het is natuurlijk zo dat iedereen verschillend is en dat voor eenieder net als bij de waterkraanhendel er afhankelijk van de behoefte actie wordt ondernomen. Wat er ook gebeurt of u zaken opent of sluit, wanneer u sneller of langzamer wilt, overal is een hendel voor om u te dienen.

Kortom: Hendel Bewindvoering & Budgetbeheer is uw houvast voor financiële Rust

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij bewindvoering of budgetbeheer? Neem contact op met Hendel.