Reviews

Reacties van klanten en aanbevelingen

De vragen die de klant samen met mij stelt worden per mail verstuurd. Bewindvoerder Fokko Bennink beantwoord deze snel en helder. Ik kan zo de antwoorden met de klant bespreken en benadruk aan hem dan dat zijn bewindvoerder zijn werk uiterst nauwkeurig en juist uitvoert.

Zorgverlener

Voordat ik bij Hendel [Fokko} terecht kwam zat ik in een strop met een beperkt budget en een torenhoge schuld. Dankzij Fokko ben ik daar uitgekomen. Zonder deze hulp was ik waarschijnlijk nooit geweest waar ik nu sta. Fokko dank u daarvoor. 
Ik ben nu schuldenvrij, heb een leuke baan met toekomstmogelijkheden.
Het doet me goed weer een gewoon mens te zijn die weer gewoon kan bijdragen in het leven, plezier heeft en vooral motivatie voor mezelf, mijn werk en mijn toekomst

Client

In januari 2012 kwam ik onder beschermingsbewind bij een kantoor in Veendam. In het begin verliep alles soepel, maar na 3 maanden begon een nare periode. Rekeningen werden niet meer betaald en weekgeld kwam te laat of helemaal niet.
Dit ging door totdat ik met mijn gezinscoach naar een ander kantoor ging zoeken.
Zij stelde Hendel bewindvoering voor. Na een 1e gesprek waarin dhr. Bennink mij goede uitleg gaf over wat bewindvoering inhoudt en hoe hij dat invult kreeg ik meer duidelijkheid en daardoor ook meer vertrouwen.
In oktober 2013 de rechtbank gevraagd van bewindvoerder te mogen veranderen wat per december is gebeurd. Nu dus bijna een jaar geleden. Heb nu een spaarrekening met geld. Alle weken mijn weekgeld gehad. Bijzondere bijstand geregeld en kwijtschelding gemeentelijke belastingen. Alles kan ik met de heer Bennink bespreken. Hij denkt mee en probeert samen tot een oplossing te komen.
Binnen 48 uur krijg je ook daadwerkelijk via mail of telefonisch reactie op je vraag. Dhr. Bennink probeert er alles aan te doen om recht te halen waar dit mogelijk is. Ik ben zeer tevreden hoe het allemaal gaat en de rust die dit geeft.

Een zeer tevreden cliënte

“Hij was heel erg vriendelijk en duidelijk. En dat vind ik heel erg belangrijk. ik hoef geen uitgebreide verhalen. Iemand die heel duidelijk mij kan vertellen hoe iets werk en dat kwam er heel positief en goed uit. We hebben zelf dingen die we willen wijzigen en we hebben duidelijk uitgelegd gekregen wat de gevolgen zijn en dat was een kort en duidelijk uitgekregen van dhr. Bennink.”

Client

Fijn iemand te zien die zijn werk niet alleen als werk ziet, maar echt wil helpen. Bedankt.

Maatschappelijk werker

“Hij was heel duidelijk en gaf goed uitleg en nam de tijd voor ons.”

Client

“Fokko heeft een enorme ervaring in klantcontacten en klantgericht werken. Zijn vorige baan en de huidige opleiding hebben dit versterkt. Zijn gedrevenheid en enthousiasme voor het werk als bewindvoerder komen in alle opzichten tot uiting. Met zijn ervaringen uit vorige werkzaamheden en de huidige opleiding komen zijn waarden zeer positief naar voren. Ik beveel hem als betrouwbaar, strevenswaardig en enthousiast persoon aan.”

Aanbeveling medestudente IFZ

“Door zijn ruime ervaring in financiële dienstverlening gecombineerd met zijn betrokkenheid richting klanten en zijn inzet om mensen te willen ondersteunen in hun financiële huishouden, is Fokko Bennink een zeer goede en bekwame bewindvoerder. Hij heeft dan ook met glans het diploma van de posthbo-opleiding Beschermingsbewindvoerder gehaald  

Aanbeveling H v. Balen docent IFZ

Als man des huizes dacht ik alles te kunnen oplossen. Tot het moment dat mijn vrouw ziek werd en ik niet meer aan het werk kon, omdat ik voor het gezin ging zorgen. 

Financieel gingen wij hard naar beneden stress door te weinig inkomsten, werk en zorg. Uiteindelijk werd het mij allemaal teveel en kon ik het niet meer aan. Via een zorgaanbieder zijn wij vrijwillig bij Hendel bewindvoering terecht gekomen. 

Bij Fokko heb je altijd een antwoord en denkt hij met je mee. Soms word je door hem met de neus op de feiten gedrukt, maar bedoeld hij het goed zodat je de volgende keer er beter over nadenkt. Wanneer je weet dat je in je recht staat maar niet krijgt van een instantie heeft Fokko met duidelijke taal ervoor gezorgd dat het recht ons is toegekomen.

Wij hebben Fokko leren kennen als respectvol, eerlijk, daadkrachtig en betrouwbaar persoon. Die zijn vak goed verstaat. Als je hulp nodig hebt en je bent eerlijk dan kun je met Fokko een aangename samenwerking aangaan.

Cliënt

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij bewindvoering of budgetbeheer? Neem contact op met Hendel.