Hendel bewindvoering en budgetbeheer

Reactie klanten en aanbevelingen

Een zeer tevreden cliente 
In januari 2012 kwam ik onder beschermingsbewind bij een kantoor in Veendam
In het begin verliep alles soepel, maar na 3 maanden begon een nare periode.
Rekeningen werden niet meer betaald en weekgeld kwam te laat of helemaal niet.
Dit ging door totdat ik met mijn gezinscoach naar een ander kantoor ging zoeken. 
Zij stelde Hendel bewindvoering voor. Na een 1e gesprek waarin dhr. Bennink mij goede uitleg gaf over wat bewindvoering inhoud en hoe hij dat invult kreeg ik meer duidelijkheid en daardoor ook meer vertrouwen. 
In oktober 2013 de rechtbank gevraagd van bewindvoerder te mogen veranderen wat per december is gebeurd. Nu dus bijna een jaar geleden. Heb nu een spaarrekening met geld. Alle weken mijn weekgeld gehad. Bijzondere bijstand geregeld en kwijtschelding gemeentelijke belastingen. Alles kan ik met de heer Bennink bespreken. Hij denkt mee en probeert samen tot een oplossing te komen.
Binnen 48 uur krijg je ook daadwerkelijk via mail of telefonisch reactie op je vraag.
Dhr. Bennink probeert er alles aan te doen om recht te halen waar dit mogelijk is.
Ik ben zeer tevreden hoe het allemaal gaat en de rust die dit geeft.

Reactie maatschappelijkwerker:
Fijn iemand te zien  die zijn werk niet alleen als werk ziet, maar echt wil helpen. Bedankt.

Wilt u vertellen wat u zo enthousiast maakt over uw adviseur?

"Ik vind dat hij goed uitleg geeft, hij heeft nog informatie ingewonnen over bepaalde verzekeringen. hele prettige man."

Wilt u vertellen wat u zo enthousiast maakt over uw adviseur?
"Hij was heel erg vriendelijk en duidelijk. En dat vind ik heel erg belangrijk. ik hoef geen uitgebreide verhalen. Iemand die heel duidelijk mij kan vertellen hoe iets werk en dat kwam er heel positief en goed uit. We hebben zelf dingen die we willen wijzigen en we hebben duidelijk uitgelegd gekregen wat de gevolgen zijn en dat was een kort en duidelijk uitgekregen van dhr. Bennink."

Wilt u vertellen wat u zo enthousiast maakt over uw adviseur?
"Hij was heel duidelijk en gaf goed uitleg en nam de tijd voor ons."
 

Aanbeveling medestudente IFZ:
"Fokko heeft een enorme ervaring in klantcontacten en klantgericht werken. Zijn vorige baan en de huidige opleiding hebben dit versterkt. Zijn gedrevenheid en enthousiasme voor het werk als bewindvoerder komen in alle opzichten tot uiting. Met zijn ervaringen uit vorige werkzaamheden en de huidige opleiding komen zijn waarden zeer positief naar voren. Ik beveel hem als betrouwbaar, strevenswaardig en enthousiast persoon aan."

Aanbeveling H v. Balen docent IFZ:
"Door zijn ruime ervaring in financiële dienstverlening gecombineerd met zijn betrokkenheid richting klanten en zijn inzet om mensen te willen ondersteunen in hun financiële huishouden, is Fokko Bennink een zeer goede en bekwame bewindvoerder. Hij heeft dan ook met glans het diploma van de posthbo-opleiding Beschermingsbewindvoerder gehaald